Beko presenteert de nieuwste technologieën

Beko kondigt met trots twee belangrijke innovaties aan: de geïntegreerde AirFry-technologie in hun nieuwste inbouwovens en de introductie van de geavanceerde SaveWater-technologie in hun nieuwste inbouwvaatwasser, model BDIN38647C.

De AirFry-technologie, nu beschikbaar in Beko's inbouwovens, biedt een gezonder alternatief voor traditionele frituurmethoden. Door krachtige verwarmingselementen te combineren met een efficiënt ventilatiesysteem, zorgt deze technologie voor een gelijkmatige warmteverdeling. Dit resulteert in voedsel met een knapperige buitenkant en malse binnenkant, terwijl er tot 75% minder vet wordt gebruikt in vergelijking met traditioneel frituren. Dit is niet alleen gunstig voor de gezondheid van de gebruikers, maar ook voor het milieu.

Bovendien zet Beko een grote stap in duurzaam waterbeheer met de introductie van de SaveWater-technologie in de BDIN38647C vaatwasser. Deze innovatie resulteert in een waterbesparing van 27% vergeleken met soortgelijke modellen zonder deze technologie. Door het schone water van de laatste spoelfase te hergebruiken bij de start van de volgende cyclus, kan de vaatwasser jaarlijks tot 728 liter water besparen. Dit wordt gedaan zonder afbreuk te doen aan de reinigingsprestaties, terwijl de hygiënische veiligheid gewaarborgd blijft door het water na maximaal 72 uur af te voeren als het apparaat niet gebruikt wordt.

Beko zet met deze ontwikkelingen een stap voorwaarts in de realisatie van hun missie om huishoudelijke apparaten te bieden die zowel gezondheid- als milieubewust zijn. Deze innovaties illustreren Beko's toewijding aan het leveren van efficiënte, ruimtebesparende en duurzame oplossingen voor de moderne keuken.

Kijk voor meer informatie op de website van Beko.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.