berbel ergoline base is het instapmodel van de hoofdvrije afzuigkappen

Berbel, een vooraanstaande fabrikant van afzuigkappen, onthulde tijdens de area30 vakbeurs hun nieuwste model, de Ergoline Base, als instapmodel in de categorie hoofdvrije afzuigkappen. Dit model verrijkt de keuken met stijl en elegantie.

De Ergoline Base is uitgerust met alle essentiƫle functies die kenmerkend zijn voor een berbel afzuigkap, waarbij de focus ligt op het noodzakelijke zonder in te boeten aan technische kwaliteit. Met beschikbare breedtes van 80 en 90 cm is deze afzuigkap een ideale kennismaking met de wereld van hoofdvrije modellen. Klanten kunnen kiezen tussen wit of zwart glas en een roestvrijstalen afwerking.

De nieuwe hoofdvrije kap werkt met een recirculatiesysteem en wordt geleverd inclusief het recirculatiefilter BUF 150+. Zoals alle afzuigsystemen van berbel is ook de Ergoline Base gebaseerd op het beproefde berbel-principe. De gepatenteerde BackFlow-technologie zorgt bovendien voor een betrouwbare opvang van kookdampen en vermindert condensvorming op de decoratieve oppervlakken. Hierdoor blijft de keuken vrij van ongewenste geuren en vocht. Met de energiezuinige kookplaatverlichting, die met 4.000 Kelvin voor een perfecte verlichting zorgt, biedt de afzuigkap optimaal zicht tijdens het koken. Tevens is de afzuigkap voorzien van een in hoogte verstelbare telescopische schacht.

De opvangschaal van de afzuigkap is gemaakt van roestvrij staal, net als de perfect afgewerkte binnenkant. De gladde oppervlakken maken een snelle en eenvoudige reiniging mogelijk. De Ergoline Base maakt indruk met zijn tijdloze design en hoge functionaliteit. En dat alles voor een aantrekkelijke instapprijs.

Kijk voor meer informatie op de website van berbel.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.