berbel lanceert een nieuw basismodel met liftsysteem

De specialist in afzuigkappen, berbel, introduceert een nieuw basismodel in de Skyline Edge-serie van eilandafzuigkappen met een liftsysteem, genaamd de Skyline Edge Base. Dit model kenmerkt zich door essentiële functionaliteiten en een slanke, lineaire vormgeving. Het vernieuwde, smallere design verrijkt de Skyline-serie met een moderne uitstraling en verfijning. De slanke vorm wordt extra benadrukt door een stijlvolle, smalle verlichtingsrand.

Het geïntegreerde liftsysteem maakt hoogteverstelling tot 1200 mm mogelijk, wat ruim voldoende is om de Skyline Edge Base optimaal boven de kookplaat te positioneren. De afzuigkap beschikt niet alleen over sfeerverlichting, maar ook over een krachtige LED-verlichting voor de kookplaat. Beide lichtbronnen zijn instelbaar in verschillende intensiteiten en kleurtemperaturen, waardoor ze naar wens een warme, gastvrije sfeer of een koel, modern gevoel kunnen creëren, terwijl de kookplaat perfect verlicht blijft.


Indrukwekkend lichtconcept

De kleurtemperatuur en helderheid van de LED-kookplaatverlichting kunnen traploos worden aangepast aan individuele voorkeuren. Bovendien zorgt de stijlvolle lichtrand voor een prettige sfeer. Het licht wordt zo een designelement.

De basisfuncties, zoals het liftsysteem, de afzuiging en de verlichting, zijn eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Een extra bedieningsmogelijkheid is beschikbaar via de nieuwe berbel+ app op de smartphone of tablet, die via bluetooth verbonden is met de Skyline Edge Base. Alle afstandsbedieningsfuncties kunnen ook via deze app worden geregeld. De app biedt een hoge mate van flexibiliteit en duidelijkheid bij het beheren van de geselecteerde instellingen.

De eilandkap is verkrijgbaar in de breedtes 100 cm en 120 cm en is standaard voorzien van een fraaie plafondplaat van hoogwaardig RVS en optioneel met actiefkoolfilter of onderhoudsvrij permalyt®-recirculatiefilter. De Skyline Edge Base is verkrijgbaar in matzwart, zwart en wit en past in elk keukenontwerp.

Kijk voor meer informatie op de website van berbel.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.