Bescherm de werkplek met een Newstar veiligheidsscherm

Dat we moeten wennen aan een 1,5 meter maatschappij, begint langzaam tot ons door te dringen. Hopelijk kunnen we over een paar weken weer gebruik maken van onze werkplek op kantoor. Ook hier worden de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen, om de gezondheid van werknemers en klanten te waarborgen. Hierop inhakend introduceert NewStar een slimme nieuwe oplossing voor het 'nieuwe' werken; de NS-PLXPROTECT serie.

De NS-PLXPROTECT producten bieden gebruikers de mogelijkheid om hun werkplek/flat screen af te bakenen, extra zekerheid te creëren en tevens meer afstand tot anderen te bewerkstelligen. De NS-PLXPROTECT1 (t.b.v. 1 monitor) en de NSPLXPROTECT2 (t.b.v. 2 monitoren) hoeven niet aan het bureau of plafond bevestigd te worden, maar kunnen eenvoudig op een bureausteun worden geplaatst en bewegen mee met de flat screen en het in hoogte verstelbare bureau.

De schermen zijn gemaakt van 100% transparant acrylaat om een ruimtelijk gevoel te waarborgen en is voorzien van afgeronde hoeken. Daarnaast zijn de schermen voorzien van 2 bevestigingspunten, zodat deze in hoogte verstelbaar zijn t.o.v. de monitor(s). De schermen nemen, in tegenstelling tot alternatieve oplossingen, geen extra ruimte in op het bureau.

De NS-PLXPROTECT1 is ontworpen voor installatie op een bureausteun en de NS-PLXPROTECT2 voor montage op 2 losse armen, gas-geveerde armen, een crossbar en/ of een dubbele monitorarm. Fun fact; de schermen kunnen ook gebruikt worden als memoboard, om met een whiteboard marker to do-lijstjes en notities op te schrijven.

Kijk voor meer informatie op de website van Newstar.

bescherm-de-werkplek-met-een-newstar-veiligheidsscherm

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.