BORA M Pure is een multifunctionele kookveldafzuigsysteem

De BORA M Pure vertegenwoordigt de ultieme veelzijdigheid binnen een reeks compacte kookveldafzuigsystemen. Het unieke van dit systeem ligt in de combinatie van oppervlakte- en zone-inductietechnologie, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan keukengerei. Of je nu met grote braad- of grillpannen werkt, of met kleine espressopotjes, de diverse kookzones zijn geoptimaliseerd om elk type pan effectief te herkennen. Voor een persoonlijk tintje in de keuken biedt BORA optioneel verwisselbare ronde roosters in diverse kleuren.

De BORA M Pure is een geavanceerde versie van ons geliefde BORA Pure kookveldafzuigsysteem. Voor grotere pannen, zoals braadpannen, is er een oppervlakte-inductieveld aan de rechterzijde, terwijl de zone-inductie aan de linkerzijde perfect kleinere pannen herkent. De twee rechter oppervlakte-inductiekookzones, elk met een afmeting van 230 x 230 mm, kunnen dankzij de brugfunctie samengevoegd worden tot één groot inductieveld van 230 x 460 mm. De automatische panherkenning past de grootte van het kookveld aan op basis van de afmetingen van het keukengerei. De twee aparte ronde kookzones aan de linkerzijde met zone-inductie zijn ideaal voor kleinere pannen en espressomachines.

Het BORA M Pure kookveldafzuigsysteem maakt indruk met zijn hoge flexibiliteit, compacte constructie en hoogwaardige ontwerp. De touchbediening met slider valt op door zijn witte LED's voor een heldere en moderne look. De eenheid is voorzien van dezelfde handige en populaire functies als het BORA Pure kookveldafzuigsysteem. Één aanraking biedt toegang tot alle belangrijke bedieningsfuncties.

De kleurrijke ronde roosters in de kleuren zwart, oranje, rood, blauw, jadegroen, lichtgrijs, zonnegeel en greige kunnen in een handomdraai worden verwisseld en zorgen voor persoonlijke accenten. Met de modellen X Pure, M Pure, Pure en S Pure speelt de BORA Pure familie van compacte kookveldafzuigsystemen perfect in op verschillende behoeften en het individuele kookgedrag van consumenten.

Kijk voor meer informatie op de website van BORA.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.