Dekker Zevenhuizen presenteert de keukentrends van 2025

Tijdens de Küchenmeile presenteerde Dekker Zevenhuizen in hun showroom in Architekturstatt de nieuwste keukentrends voor 2025. Twee opvallende stijlen staan centraal: Sculpture Club en Raw Luxury. Deze trends draaien om duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen, maar hebben elk een eigen unieke uitstraling. Sculpture Club legt de nadruk op licht, ruimtelijkheid en een serene sfeer, terwijl Raw Luxury robuust, donker en stoer is. Samen met trendforecaster Monique van der Reijden heeft Dekker Zevenhuizen deze trends vertaald naar innovatieve producten die elke keuken een moderne en luxe uitstraling geven.


Sculpture Club: functioneel, harmonieus en artistiek

Binnen de Sculpture Club trend wordt de keuken een harmonieus geheel dat naadloos overgaat in de rest van het interieur. Denk aan een holistische, artistieke benadering waarin functionaliteit een sleutelrol speelt. De open keuken wordt steeds meer onderdeel van het hele huis, met een diversiteit aan materialen, waarbij naturel tinten de basis vormen. Deze trend creëert een zachte, luxueuze en sensuele sfeer die zowel rust als verfijning uitstraalt.


Raw Luxury: een nieuwe industriële stijl

Raw Luxury biedt een krachtig contrast met zijn stoere, architectonische uitstraling. Deze keukenstijl is geïnspireerd door industriële invloeden, waarbij hout, beton, steen en metaal centraal staan. Duurzaamheid speelt hier een belangrijke rol, met een focus op hergebruik en natuurlijke materialen. Maatwerk en ambachtelijke details voegen extra diepte en karakter toe aan deze ruige, maar luxe keukenstijl.

Ontdek de trends in het Dekker Trend Centre

Vanaf november kun je de nieuwste keukenwerkbladen, accessoires en natuurgetrouwe prints zelf ervaren in het Dekker Trend Centre in Zevenhuizen (bezoek op afspraak). Hier ontdek je hoe je de verschillende materialen kunt combineren om jouw droomkeuken volgens de trends van 2025 te creëren.

Kijk voor meer informatie op de website van Dekker Zevenhuizen.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.