Denardi voegt inductie fornuis Falcon Elise Luxe toe aan 'French Collection'

Denardi, als exclusief importeur van Falcon in Nederland, neemt met trots de Falcon Elise Luxe 110 op in hun collectie. Dit limited edition inductie fornuis is uitgevoerd in Noorse Lei met Antiek Messing afwerking en chroomaccenten. Het fornuis is niet alleen voorzien van geavanceerde technologie, maar is tevens een waar stijlicoon in de keuken.

Falcon Elise Luxe 110

Het model is uitsluitend beschikbaar in 110 cm met inductie of gas en in deze kleur en afwerking. De Falcon Elise Luxe inductie model is uitgevoerd met uitgebreide 5-zone inductiekookplaat met bridge functie.


De Elise Luxe 110 gas heeft maar liefst 6 gaspitten waarvan twee 3,5 kw meervoudige-ring wokbranders aan de zijkanten. Het Falcon fornuis heeft een RVS vangschaal wat een extra krachtige uitstraling geeft. En is voorzien van twee grote ovens, een aparte luxe uittrekbare grill en een opberglade.

De Falcon Elise Luxe is meer dan een fornuis; het is een statement dat elk keukeninterieur naar een hoger niveau tilt en kookliefhebbers helpt hun culinaire dromen waar te maken.

Kijk voor meer informatie op de website van DeNardi.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.