Duitse keukens in Milaan

Van 16 tot 21 april is het weer zover: samen met de Salone del Mobile nodigt Eurocucina elke twee jaar bezoekers uit naar Milaan om de nieuwste trends op het gebied van keukens te laten zien op het internationale beursplatform. Vooral in moeilijke tijden belooft het evenement met zijn wereldwijde aantrekkingskracht belangrijke impulsen voor design en nieuwe impulsen voor marketing. Een van de nieuwigheden is dat de keukens, inclusief het FTK - Technology For the Kitchen apparatuurgedeelte, in de voorste hallen 2 en 4 (voorheen 22/24) direct naast de hoofdingang worden geplaatst.

Net als in het verleden staan Häcker, Leicht, Schüller/next125, Nobilia en Nolte op de lijst van exposanten uit Duitsland. De Baumann Group is deze keer niet aanwezig, maar Eggersmann viert zijn première op Eurocucina. In het FKT-gedeelte zal BSH aanwezig zijn met Bosch, Siemens en Neff, evenals Miele en Bora. Schock zal zich ook presenteren op het gebied van spoelbakken.

Naast de klassieke tentoonstelling met voornamelijk Italiaanse hoofdrolspelers, zal de beurs bezoekers aantrekken met speciale installaties, lezingen en workshops om de discussie tussen het bedrijfsleven en de designcultuur te stimuleren. Buiten het expositiecentrum in Rho zullen de showrooms weer geopend zijn, waaronder Siematic met zijn exclusieve Monte Santo studio als onderdeel van de Milano Design Week en V-Zug, net als de vorige keer in een exclusief ingerichte flat in de designwijk Brera, die ook een permanente locatie voor het Zwitserse premiummerk zal worden.

Bron: derkuechenprofi.de

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.