Een praktisch uitgeruste keuken in een muisklik

Van Hoecke, gevestigd in Sint-Niklaas, heeft zich met Orgalux gespecialiseerd in het transformeren van keukens naar praktische, gestructureerde ruimtes waar functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. De gemiddelde keuken, die vaak evenveel materiaal bevat als veertien winkelwagens, wordt door Orgalux’ innovatieve lade-indelingen en keukenaccessoires omgevormd tot een overzichtelijk geheel. Dit maakt het kookproces niet alleen aangenamer, maar ook efficiënter, aangezien alles zijn eigen plaats heeft en gemakkelijk te vinden is.

Het kiezen voor Orgalux betekent investeren in duurzaamheid en kwaliteit; hun producten zijn ontworpen om lang mee te gaan en voegen een extra dimensie van luxe toe aan elke keuken. Het bestellen van deze systemen is vereenvoudigd door de introductie van basispakketten, die alle essentiële indelingen bevatten voor een functionele keukeninrichting. Deze pakketten zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol, en maken elke keuken tot een plek waar men met plezier tijd doorbrengt.

Keep it simple

De slogan keep it simple duidt op het uiterst eenvoudige assortiment. Hierin zitten 9 verschillende pakketten, gaande van een basisuitrusting tot een volledig praktische inrichting voor ieder project. De lade-indelingen worden voorzien op standaarddieptes en dankzij de afgewerkte zijkanten zijn ze te plaatsen in iedere ladebreedte. Ieder pakket is uitgerust met een standaard indeling voor bestek en werkbestek, en wordt dan afhankelijk van het type pakket uitgebreid met een messenhouder, kruidenhouder of handige foliesnijder. Alle indelingen worden samengevoegd en geleverd in één handige doos, inclusief handige installatiegids.

Over Van Hoecke

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerden ze met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het reeds uit naar Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Israël. Dankzij de inzet van meer dan 350 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.

Voor meer info kunt u terecht in België bij Liesbet Weckx via +32 474 74 42 12 of liesbet.weckx@vanhoecke.be.
Voor Nederland kunt u contact opnemen met Bart Van Hoecke +32471570031 of bart.vanhoecke@vanhoecke.be.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.