Kleurrijk keramiek van Dekker Zevenhuizen

Spraakmakend, karakteristiek en uniek – dat omschrijft perfect de vier nieuwste toevoegingen aan de Evora® Ceramics lijn van Dekker Zevenhuizen. Deze recente kleuren, die naadloos aansluiten bij de hedendaagse Rock Nature-trend, kenmerken zich door een opvallend natuursteenachtige verschijning. Hoewel ze sterk lijken op natuursteen, zijn ze verrassend genoeg vervaardigd uit keramiek. Dit zorgt voor een keukenblad dat niet alleen bestand is tegen hitte, vlekken en krassen, maar ook de uitstraling heeft van authentiek natuursteen.

Collectie 2024: Natuursteen

Saint Laurent is een klassieke donkere kleur met een geelbruine ader over de hele lengte van het keukenblad. Intermezzo lijkt te bestaan uit kleine en grote brokstukken die als het ware aan elkaar gelijmd zijn. Navagio Blue is een chique grijsblauwe kleur met grillige bruine aders; Hudson Brown is bruin met grijs en heeft een gelijkmatig, kenmerkend steenpatroon.


Strakke uitstraling

De collectie 2024 biedt dus volop keuze in kleur, van effen tot expressief. De keukenbladen hebben een onvergelijkbare strakke uitstraling. En omdat het van keramiek is, heeft het geen poriën. Daarmee is het blad ook nog eens geheel onderhoudsvriendelijk!

Kijk voor meer informatie op de website van Dekker Zevenhuizen.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.