Mark Slappendel nieuwe CEO van DKG

DKG (De Keuken Groep), moederbedrijf van Bruynzeel Keukens en Keller Keukens heeft per 1 mei een nieuwe CEO:  Mark Slappendel. Hij volgt Erik Boom op, die de functie enkele maanden ad-interim heeft ingevuld. Mark brengt een rijke set aan internationale managementervaring mee om de leidende positie van DKG in de keukenbranche de komende jaren duurzaam uit te bouwen.

Voor zijn aanstelling was Mark Slappendel o.a. Managing Director bij de Mixing Systems Divisie van de Zwitserse Bühler Group, een toonaangevende multinational op het gebied van technologie en innovatie in de voedselsector. Als Managing Director bij Gpi De Gouwe Tank & Proces Techniek, een Nederlandse expert voor proces equipment, was hij verantwoordelijk voor internationale groei en ontwikkeling van de organisatie.

Jeroen Princen, voorzitter van de RvC van DKG, is verheugd met de komst van Mark; “DKG heeft de afgelopen 9 maanden veel effort gestopt in het aanscherpen van haar plannen door de hele organisatie actief mee te laten werken aan een winnende strategie. Met het bewezen leiderschap en strategische inzicht van Mark in complexe organisaties zijn wij ervan overtuigd dat we samen een succesvolle, volgende fase in de groei en ontwikkeling van DKG tegemoet gaan”.

Mark Slappendel voegt hieraan toe: “Ik ben zeer gemotiveerd en vereerd om met het team van DKG samen te werken. Ik tref een trotse organisatie aan waar medewerkers zich elke dag inspannen om de beste producten en diensten te leveren aan onze klanten. De nominatie voor de Koning Willem 1 Prijs, de meest prestigieuze bekroning voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap, in de categorie Grootbedrijf onderschrijft dit. We zetten in op verdere innovatie, digitalisering en verduurzaming om onze klanten ook in de toekomst met goede producten te bedienen. Sterke merken en een sterk team maken dat ik veel zin en vertrouwen heb in de groei en ontwikkeling van DKG.”

Kijk voor meer informatie op de website van DKG.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.