Naber verwerft rechten op het traditionele merk WESCO Arnsberg

Naber GmbH, een prominente leverancier van keukenaccessoires uit Nordhorn, heeft een reeks bezittingen van WESCO verworven na het faillissement van M. Westermann & Co. GmbH en diens dochterondernemingen. Naber belooft de gewilde producten van WESCO zelfstandig voort te zetten, waarbij ze de beschikbaarheid voor zowel de keukenverkoopsector als de keukenindustrie waarborgt. Deze stap benadrukt Naber's toewijding aan kwaliteit en innovatie, en versterkt haar status als vooraanstaand leverancier in de sector.

De familie Naber heeft als directeur van Naber GmbH het volgende commentaar op de overname gegeven: “We betreuren het enerzijds zeer dat we een langdurige en bevriende zakenpartner verliezen. Aan de andere kant zijn we echter blij dat we de WESCO-producten in ons assortiment kunnen integreren. We zijn ervan overtuigd dat deze uitbreiding ons aanbod zal verrijken en onze klanten de beste oplossingen op de markt zal blijven bieden.”

De exacte voorwaarden van de verwerving werden niet kenbaar gemaakt. Naber is echter van plan, binnenkort bijkomende informatie ter beschikking te stellen. Over Naber GmbH: de firma Naber GmbH hecht veel belang aan kwaliteit en innovatie. Ze streeft ernaar, haar klanten de beste producten en diensten op de markt te bieden. Het motto luidt: “Met Naber naar de perfecte keuken”. Met de overname onderstreept Naber deze claim en haar positie als toonaangevende aanbieder van keukenaccessoires in Europa.

Kijk voor meer informatie op de website van Naber.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.