Personaliseer de keukenruimte met het 'Individual Concept' van Küppersbusch

Het 'Individual Concept' van Küppersbusch is een ware getuigenis van hun toewijding aan personalisatie en klantgerichtheid. Dit innovatieve concept benadrukt dat niemand zoals jij is. Küppersbusch moedigt je aan om trouw te blijven aan jezelf, zelfs in de keuken. Dit unieke concept biedt de vrijheid om Küppersbusch-apparaten aan te passen aan je eigen smaak en stijl.

Of het nu gaat om de kleur of het ontwerp van de apparaten, je hebt de keuze. Dit betekent dat je kunt kiezen uit verschillende kleuren voor de fronten van de apparaten - zwart, wit en meer. De beschikbare ontwerpkits, geschikt voor een scala aan apparaten zoals ovens, compacte apparaten, kookplaat-afzuigsystemen, afzuigkappen en wijnkoelers, stellen je in staat om een keuken te creëren die echt weerspiegelt wie je bent.


Küppersbusch biedt zes designkleuren aan: koper, goud, inox, zwart chroom, zilver chroom en zwart fluweel, waardoor maximale variabiliteit en een individuele stijl mogelijk zijn.
Het bedrijf blijft innoveren, niet alleen op het gebied van design maar ook in duurzaamheid. Ze streven naar ecologisch verantwoorde oplossingen, waarmee ze tegemoetkomen aan de behoeften van milieubewuste consumenten.

Küppersbusch, een vooraanstaand merk in huishoudelijke apparatuur, staat bekend om zijn innovatie en kwaliteit. Opgericht in 1875, heeft het bedrijf een lange geschiedenis van het produceren van keukenapparaten die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Ze leggen de nadruk op gebruiksgemak, duurzaamheid en energie-efficiëntie. Hun assortiment omvat ovens, kookplaten, afzuigkappen, koelkasten en vaatwassers, allemaal ontworpen met de eindgebruiker in gedachten. Met een traditie van vakmanschap en een toekomst gericht op technologische ontwikkelingen, blijft Küppersbusch een betrouwbare naam in de wereld van hoogwaardige keukenapparatuur.

Kijk voor meer informatie op de website van Küppersbusch.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.