Quva heeft vacuüm voedsel bewaren opnieuw uitgevonden

Voedsel bewaard in vacuüm kan tot wel drie maal langer vers blijven. Quva heeft vacuüm voedsel bewaren opnieuw uitgevonden. Door het vernieuwende en unieke inbouwconcept neemt Quva geen extra ruimte in beslag. Hierdoor blijft de keuken mooi en strak.

Ga voedselverspilling tegen met de Quva vacumeermachine. Met dit handige machientje kunnen verse producten eenvoudig worden gevacumeerd. Zo kunnen etenswaren langer bewaard worden, en blijft de kwaliteit en de smaak beter behouden.

De Quva vacumeermachine wordt geleverd met bewaardozen, wijnstop en zakjes. Deze herbruikbare zakjes zijn ook geschikt om sous-vide koken te koken. Gebruik de Quva ook om vlees te marineren, want door het vacumeren trekt de marinade sneller in!

De voordelen van Quva

  • Ingrediënten blijven op smaak en langer vers door het vacuüm te verpakking. In de vriezer vermindert het vacumeren de vorming van vriesbrand sterk.
  • Het systeem werkt met diverse herbruikbare accessoires waardoor verspilling wordt tegengegaan.
  • Dankzij het snelle pop-up systeem is Quva uit het zicht maar altijd binnen handbereik.

Accessoires bij de Quva

De ultra sterke Quva Vacuüm Vershouddozen zijn er in twee maten (2L en 1L). Ze zijn makkelijk stapelbaar, geschikt voor magnetron en vriezer en ze zijn 100% BPA-vrij. 

De vacuüm vershoudzakken zijn zeer sterk en geschikt voor invriezen en sousvide. Dankzij de handige zipper-sluiting zijn ze herbruikbaar.

De Quva wijnstoppers houden geopende wijnflessen dagenlang extra op smaak. Ze zijn heel makkelijk in gebruik door de fixeerbare koppeling. In deze verpakking zitten twee wijnstoppers.

Meer informatie vindt u op de website van Dekker Zevenhuizen.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.