Ross Common Capital acquireert meerderheidsbelang in PITT cooking

Maikel Bink, medeoprichter van PITT cooking, deelde deze week op LinkedIn het nieuws dat Ross Common Capital een meerderheidsbelang heeft verworven in het bedrijf. PITT cooking, opgericht in 2009 als een lokale Nederlandse onderneming, heeft zich in de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot een prominente wereldspeler in de keukenbranche, bekend om zijn innovatieve kookoplossingen waarbij branders direct in het werkblad worden geĆÆntegreerd. Bink blikt vol trots terug op de indrukwekkende reis van het bedrijf en kijkt met enthousiasme naar de toekomst, nu deze nieuwe samenwerking de groei van PITT cooking verder zal versnellen.

Lees hier het hele bericht:

Als medeoprichter van PITT cooking, dat in 2009 begon als een lokale Nederlandse onderneming, kijk ik met trots terug op onze reis van de afgelopen 15 jaar. We zijn erin geslaagd om PITT cooking te laten groeien van een nationale tot een prominente wereldspeler in de branche.

Het is inspirerend om te zien hoe de organisatie is geƫvolueerd, en ik ben dankbaar voor de bijdragen van ons toegewijde team en onze gewaardeerde partners. Samen hebben we innovatieve producten ontwikkeld en een sterke wereldwijde aanwezigheid opgebouwd.

Vooruitkijkend naar de toekomst, kan ik met veel trots en enthousiasme melden dat Ross Common Capital (RCC) recentelijk een meerderheidsbelang heeft genomen in de PCS-holding. Sinds 2022 is RCC-eigenaar van PITT Cooking Amerika, LLC, de distributeur van PITT cooking's unieke producten in de VS en Canada.

Deze transactie bevestigt de toewijding van RCC aan de PITT cooking-business en biedt de mogelijkheid om de groei van PITT cooking te excelleren en het wereldwijde bereik van het bedrijf nog verder uit te breiden.

Ik ben verheugd om samen te werken met ons Noord-Amerikaanse team, dat niet alleen een schat aan ervaring op het gebied van wereldwijde merkopbouw met zich meebrengt, maar ook heeft aangetoond PITT cooking in korte tijd op te kunnen bouwen in de Noord-Amerikaanse markt.

Persoonlijk zal ik een sleutelrol blijven vervullen binnen het bedrijf, waarbij ik de inspanningen op het gebied van verkoop en bedrijfsontwikkeling zal blijven bevorderen.

Kijk voor meer informatie op de website van PITT cooking.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.