SenZationeel nieuws van Senza Nome

Senza Nome heeft sensationeel nieuws te delen. Het bedrijf introduceert met trots de allereerste 110 cm kookplaat met ingebouwde afzuiging. Met vijf krachtige kookzones biedt het een ruime kookruimte. Wat deze kookplaat echt onderscheidt, is de dubbele afzuiging, die is geïntegreerd in het glasoppervlak, met de motor direct onder de kookplaat. Dankzij de twee vochtfilters, twee plissé geurfilters (voor geur- en vochtbeheersing) en een unieke vetfilterunit met opvangbak, wordt het vocht in de keukenkasten effectief verminderd.

De standaard ingestelde naloopfunctie droogt de kanalen en zorgt dat ook de laatste luchtjes verdwijnen na het koken. Dit alles in een strak en luxe design zoals u van Senzanome.nl gewend bent. Een onvervalst ‘Plug & Play’ toestel. De maximale aansluitwaarde is 10,4 kW maar door de zgn. power-limiter ook aan te sluiten op 7,4kW.

De kookplaat heeft, naast 4 koppelbare zones ( 4 keer 210 x 191mm) aan de zijkanten, in het midden een grote ronde zone van maar liefst 32cmØ. Zelfs uw allergrootste koeken- of soeppan past met gemak op deze zone. De doorsnede van deze zone is overigens ook te limiteren tot 28cm.

Ook de boost zones ontbreken niet. De bediening is centraal, middenvoor gepositioneerd en uitgevoerd in luxe witte LED en heeft 8 standen met als extra 2 power standen. Met een afzuigvermogen van 9,2 meter per seconde een meer dan gemiddelde kookplaat.

Een ongeëvenaarde kookplaat die in elke gerespecteerde keukenshowroom een must is.

Actie

Bij aankoop Napoli 110 (consumentenprijs €4995,-)  voor de showroom krijgt u een Friuli 82 (consumentenprijs €1399,-) of Puglia 45( €1349,-)  wijnklimaatkast gratis!

Vraag Bert Voordes - bert@hanant.nl,  of de verkoopafdeling (info@hanant.nl) naar de aantrekkelijke showroomaanbieding en pre-order snel om mee te liften op de eerste zending begin januari 2024!
 

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.