TilVent RVS ventilatieschacht een esthetisch fraaie ventilatie met meer vrijheid

Tilmar introduceert TilVent: de nieuwe esthetische ventilatieoplossing ook bestemd voor de keukenmarkt! Na veelvuldig gestelde vragen over buitenventilatie beneden maaiveld, biedt Tilmar nu een nieuwe lijn aan om aan deze behoeften te voldoen. TilVent is ontworpen om te voorzien in verschillende ventilatievraagstukken, waaronder kookplaatafzuiging, WTW (warmteterugwinning) toe- en afvoer, warmtepompventilatie, kruipruimteventilatie, en ventilatie van liftschachten, kelders en parkeergarages.

De TilVent bestaat uit een schacht en kap, vervaardigd uit hoogwaardig mat roestvrij staal (RVS), en kan op maat worden geleverd in elke RAL-kleur naar keuze van de klant. Dit zorgt voor een esthetisch aantrekkelijke oplossing die perfect past bij elke omgeving.

De TilVent is geschikt voor zowel de toevoer als afvoer van lucht. Dankzij de hoge positionering van de uitmonding boven maaiveldniveau biedt de kap uitstekende bescherming tegen regenwater. De flexibele hoogte van het systeem, met een buislengte van maximaal 500 mm die indien nodig ingekort of verlengd kan worden, maakt maatwerk mogelijk. De standaardhoogte van een set bedraagt 650 mm.

Met de mogelijkheid om de set aan te sluiten op een verticale buis op een klantspecifieke locatie, biedt TilVent meer vrijheid in de positionering van het systeem. Dit resulteert in meer flexibiliteit bij het plaatsen rondom een gebouw. Voor locaties waar kleine dieren zoals muizen en vogels aanwezig zijn, kan gebruik worden gemaakt van de speciale gaasmodule van Tilmar. Hiermee wordt ongewenste nestvorming voorkomen zonder dat dit ten koste gaat van de ventilatiecapaciteit.

De TilVent RVS ventilatieschacht is verkrijgbaar in vier verschillende diameters: ø125 mm, ø160 mm, ø200 mm en ø300 mm. Met deze diverse opties kan de ventilatieoplossing perfect worden afgestemd op de specifieke behoeften van elke keukenomgeving.

Kijk voor meer informatie op de website van Tilmar.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.