UWKEUKENprof officieel mediapartner van Trendfairs tijdens area30

Het is officieel en we zijn daarom ook trots om aan te kondigen dat UWKEUKENprof een samenwerking heeft gestart met Trendfairs voor de opkomende keukenvakbeurs in area30.

Sinds de eerste editie in 2011 vormt area30 het centrum van de K├╝chenmeile. Deze belangrijke beurs focust op alles wat met keukens te maken heeft en trekt bezoekers zoals keukenstudio's, gespecialiseerde keukenhandelaars, samenwerkingsgroepen, de grootschalige sector, en projectontwikkelaars en architecten uit meer dan 60 landen.

Grote spelers, middelgrote bedrijven, ondernemers, gevestigde merken en vernieuwende nieuwkomers ontmoeten elkaar hier. Ze presenteren hun innovatieve producten en diensten aan vakbezoekers, met een blik op toekomstige ontwikkelingen en de laatste trends. Tijdens de zesdaagse beurs worden de nieuwste keukenmeubels, samen met accessoires, werkbladen, fittingen, afzuigkappen, huishoudelijke apparaten, software, IT, spoelbakken en andere toebehoren op topniveau getoond.

UWKEUKENprof zal deze editie als mediapartner van area30 extra uitpakken; deze ontwikkelingen zullen binnenkort gelanceerd worden. Houd ons nieuws extra in de gaten, want dit mag u niet missen.

De K├╝chenmeile is dit jaar van 21-26 september.

Kijk hier voor meer informatie over area30.

Deel dit artikel:

Blijf op de hoogte

Vul uw gegevens in en druk op aanmelden. Wij houden u dan op de hoogte via onze nieuwsbrief.